TERVETULOA TONI VOLVOSEN +1000 hv TURBOAHDETUILLE VOLVO-SIVUILLE!

Nämä sivut on pyhitetty kaikenlaisille Volvo-aiheisille asioille, lähinnä vanhemmille takavetoisille autoille.

UUTISIA!

Pääkaupunkiseudun  Volvo kerhoilta joka kuukauden 10. päivä, Tikkurilan Neste, Kehä III Vantaa, Niittytie 2 (Huom. uusi osoite), http://www.neste.fi/
Suomen Volvo-kerho on avannut jäsenilleen oman keskustelufoorumin
Volvo Racing Club Finland - Koko Suomen Volvofoorumi

Tapahtumat 2013

 

Sivuja ylläpidetään lähinnä omaksi iloksi ja harrastukseksi. Kirjoitukset ovat pääasiassa omia mielipiteitä, kokemuksia ja ajatuksia. Oma asiantuntemus ei ole mitään ammattilaisen tasoa, joten suhtaudu niihin varauksella.

Näillä sivuilla esiintyy neljä Volvoa. Näiden yhteenlaskettu teho on tosin yli 700 hv, joten siirtymät tapahtuvat autoilla kohtuullisen vauhdikkaasti. Yksi Volvo on viimeinen 140-sarjan malli eli 142 vm. 1974. Toinen on 245 TIC farkku vm. 1987. Kolmas eli 265 Turbo Diesel -82 tekee käyttöauton virkaa ja on muuten rekisteröity 2+3 h pakettiautoksi kuten myös neljäs auto eli 940 GL D24TIC -96. Aikaisemmat omistukset mm. 244 GLE sekä 144 GL.

Omat Volvot

                                   CIMG0612.JPG (180100 bytes)

142 sivuille täältä               245 TIC sivuille täältä         265 TDI sivuille täältä        940 D24TDI sivuille täältä

Suomen Volvo-kerho (http://www.suomenvolvokerho.com)

Suomen Volvokerho on Volvo-merkkisten autojen omistajien sekä näitä harrastavien henkilöiden yhteisjärjestö. Kerhon yksi tärkeimmistä tehtävistä on auttaa jäseniä autojensa kunnostamisessa ja ylläpitämisessä. Kerholla on pieni varaosavarasto ja edullisia yhteishankintoja. Vuoden tärkeimmät tapahtumat ovat olleet Rompepäivät keväällä ja syksyllä, sekä kokoontumisajo yleensä kesäkuussa. Julkaisemme omaa kerholehteä nimeltä Volvo Vietti. Jäsenmaksu vuonna 2003 on 25€. Erillistä liittymismaksua ei ole. Jos haluat liittyä kerhon jäseneksi, täytä lomake. Volvo-merkkisen henkilöauton omistaminen ei ole pakollista, mutta vaarana on että pian olet... Lue lisää kerhosta Suomen Volvo-kerhon omilta kotisivuilta!

Postia sivun tekijälle: toni(at)tonit.org

Ja palautelomake löytyy täältä

 Copyright © 2002-2013 [Tonit.org]. All rights reserved.